0%

AAMANNS

WEBSITE | WEBSHOP | HOSTING

Aamanns havde behov for en ny webshop, hvor et grafisk look med store, flotte madbilleder skulle være det bærende element. Samtidig skulle der udvikles et moderne, fremtidssikret system til at håndtere de mange daglige ordrer. Det var altafgørende for Aamanns, at få et yderst intuitivt og brugervenligt system, for både kunder og ansatte. Resultatet blev en flot Wordpress-hjemmeside med en WooCommerce-integreret shop.

MJ SERVICE

WEBSITE | HOSTING

MJ Service kontaktede WORKSONLINE fordi de havde brug for en ny hjemmeside. Udover rengøring, tilbyder de en del andre services som bl.a. snerydning, malerarbejde og grøn pleje. De ønskede derfor en hjemmeside, som på en overskuelig måde viste deres store udvalg af services. Resultatet blev en elegant og let overskuelig hjemmeside, opsat i Wordpress, med brugervenlig backend, hvor MJ Service selv har mulighed for at tilføje sider og tekst.

RENÉ POULSEN

WEBSITE | HOSTING

René Holten Poulsen er en af Danmarks stortalenter indenfor kajakroning. René har vundet medaljer til både OL, VM, EM og European Games. Han ønskede, grundet den store omtale, et website hvor man kunne få indblik i hvem han er, samt få et overblik over hans resultater i de forskellige konkurrencer. Vi lavede en nutidig og dynamisk hjemmeside med blog og galleri, hvor René har mulighed for selv at dele højdepunkterne fra sin karriere.

N. Møller Madsen

WEBSITE | HOSTING

Hvis man kender lidt til motorsport, kender man helt sikkert også Nicolaj Møller Madsen, da han er en af Danmarks mest talentfulde racerkørere. Han er desuden stifter og CEO for virksomheden MøllerMadsen Racing. Nicolaj henvendte sig til WORKSONLINE med ønsket om en ny og moderne hjemmeside, der primært havde fokus på ham som racerkører samt lidt information om MøllerMadsen Racing. Resultatet blev et innovativt og stilrent fullpage-design med et maskulint udtryk.

Slider