0%

AAMANNS

WEBSITE | WEBSHOP | HOSTING

Aamanns havde behov for en ny webshop, hvor et grafisk look med store, flotte madbilleder skulle være det bærende element. Samtidig skulle der udvikles et moderne, fremtidssikret system til at håndtere de mange daglige ordrer. Det var altafgørende for Aamanns, at få et yderst intuitivt og brugervenligt system, for både kunder og ansatte. Resultatet blev en flot Wordpress-hjemmeside med en WooCommerce-integreret shop.

MJ SERVICE

WEBSITE | HOSTING

MJ Service kontaktede WORKSONLINE fordi de havde brug for en ny hjemmeside. Udover rengøring, tilbyder de en del andre services som bl.a. snerydning, malerarbejde og grøn pleje. De ønskede derfor en hjemmeside, som på en overskuelig måde viste deres store udvalg af services. Resultatet blev en elegant og let overskuelig hjemmeside, opsat i Wordpress, med brugervenlig backend, hvor MJ Service selv har mulighed for at tilføje sider og tekst.

SAND COPENHAGEN

WEBSITE | WEBSHOP | INTEGRATION

SAND Copenhagen er et af de store danske modehuse med et stort internationalt følge.
SAND Copenhagen ønskede en ny webshop som også fungere som deres redaktionelle platform.
Endvidere ønskede SAND Copenhagen integrationer mellem deres nye webshop, distributør og regnskabssystem.

N. Møller Madsen

WEBSITE | HOSTING

Hvis man kender lidt til motorsport, kender man helt sikkert også Nicolaj Møller Madsen, da han er en af Danmarks mest talentfulde racerkørere. Han er desuden stifter og CEO for virksomheden MøllerMadsen Racing. Nicolaj henvendte sig til WORKSONLINE med ønsket om en ny og moderne hjemmeside, der primært havde fokus på ham som racerkører samt lidt information om MøllerMadsen Racing. Resultatet blev et innovativt og stilrent fullpage-design med et maskulint udtryk.

Slider