FutureLink

REDSIGN AF FUTURELINK.DK – FAKTURAHÅNDTERING OG KONTRAKTSTYRING

Effektiviser og spar tid, skab overblik og vælg den lette vej. Det er nogle af nøgleordene for FutureLink, der optimerer og letter virksomheders arbejde med elektronisk fakturahåndtering og kontraktsyring.

“Da vi besluttede at FutureLink havde brug for en make-over af vores hjemmeside, indhentede vi nogle tilbud i markedet, og efter telefonsamtaler og møde med WORKSONLINE var vi ikke i tvivl om at det skulle være WORKSONLINE der skulle står for redesignet af hjemmesiden. 

Efter mange timers inspirationsjagt rundt på alverdens hjemmesider, følte vi os fornuftigt klædt på i forhold til hvordan vores hjemmeside skulle se ud og hvilket budskab vi ville sende. Alle disse tanker og ideér blev udfordret på af de meget kompetente medarbejdere hos WORKSONLINE.

Spørgsmål som “kunne man ikke ?” og “hvorfor gør vi ikke sådan og sådan ?” eller “Har i tænkt over at ?” var gode og udfordrende opgaver som fik os til at tænke over hvordan vores virksomhed skulle profileres og hvilke signaler den helt rigtige hjemmeside sender. For os har samspillet med WORKSONLINE været en proces fyldt med engagement, initiativ og dedikation, alle sammen ord som gik igen da vi blev anbefalet WORKSONLINE.

Vi er glade for at vi valgte WORKSONLINE, og er ovenud tilfreds med resultatet af vores hjemmeside FutureLink.dk.

Vi kan derfor varmt anbefale Jakob og hele teamet bag WORKSONLINE, de levede virkelig op til forventningerne.”

Claus Christoffersen, CEO and Owner at FutureLink and AppGarage.

Se resultatet her!