title
 

Lloyd

Michael Nielsen, Lloyd-shop.dk

“Vi har i en længere periode puslet med tankerne om at få udviklet en app. Vi mødte WORKSONLINE til et netværksmøde i Brøndby IF. Efter en kort snak på netværksmødet, blev vi enige om at mødes og udvikle kravspecifikation..

Vi skulle have udviklet en app der er super enkel, og nem for vores kunder.

WORKSONLINE har i den grad vist sig at være et “perfect match”. De har udviklet et produkt lige som vi havde behov for. Den er hurtig og helt utrolig nem at navigere rundt i.

Vi fik ud over den fine app til Android og IOS også en super service på de tidspunkter, hvor vi havde mulighed for at have fokus på projektet. Desuden fik vi gode indspark af i forhold design og funktioner.

Vores samarbejde med WORKSONLINE har fra start ligget på et højt niveau, og vi er rigtig glade for version 1 af vores app. Vi skal nu i gang med at udvikle version 2, og er fuldstændig trygge ved at videreudvikle app’en sammen med WORKSONLINE.

Endnu engang tak til WORKSONLINE Teamet for et fremragende resultat!

Vi glæder os til det fremtidige samarbejde der også kommer til at omfatte andre af WORKSONLINE’s kompetencer.

Lars Kristiansen

SATO Business Partner, Sato.dk

Mit møde med Jakob gav mig hurtigt tillid til et valg af WORKSONLINE som samarbejdspartner.

Tilgangen til løsningen var afgjort en væsentlig faktor ved mit valg af samarbejdspartner.

WORKSONLINE fik hurtigt fanget den stillede opgave og var realistiske i forhold til økonomi og deadlines.

Medarbejderene i maskinrummet hos WORKSONLINE har under hele forløbet været meget fleksible og professionelle i deres tilgang til opgaven.

Jeg har været ovenud tilfreds med hele forløbet, og vil til enhver tid anbefale WORKSONLINE. 

Hos WORKSONLINE hænger pris og kvalitet rigtig godt sammen”

Erik Mather

Politiet, politi.dk

“Systemet er opbygget på en nem og enkel måde – efter en god og konstruktiv dialog med WORKSONLINE – hvorefter borgerne nu får mulighed for at komme med kvalificeret input og vi håber at inddragelse af borgerne dermed vil gøre vores kontroller endnu mere relevante og kvalificerede”

(se omtale på Facebook her)

– Erik Mather, vicepolitiinspektør ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi .

Kim Guhle

Spinning4cancer.dk, spinning4cancer.dk

“Endnu engang leverer WORKSONLINE et sublimt lækkert design! De har igen igen igen lavet et super fedt site.

De har lavet hjemmesiden til Danmarks største indsamlings 24 timers maraton spinning event – spinning4cancer.dk

Stor tak til Jakob Flindt – WORKSONLINE og hans Team og især tak til Morten Stig Christensen for det fede resultat.

Kan kun anbefale at man får WORKSONLINE til at lave jeres nye hjemmeside.”

“WORKSONLINE er det firma som man bør vælge fra start”

– Bo Aabech – Online Supplies

 

 

Lars Jørgensen

KIF Kolding København, Pro-Sport.dk

“Da vi besluttede at vores virksomhed havde brug for en make-over, og at en ny hjemmeside var et absolute must, havde jeg overhovedet ikke forestillet mig hvor omfattende og krævende en proces det i grunden var.
Efter mange timers inspirationsjagt rundt på alverdens hjemmesider, følte jeg mig fornuftigt klædt på i forhold til hvordan vores side skulle se ud og hvilket budskab vi ville sende. Alle disse tanker og ideér blev dog for alvor udfordret på godt og ondt af de meget kompetente medarbejdere hos WORKSONLINE.

Spørgsmål som “kunne man ikke ?” og “hvorfor gør vi ikke sådan og sådan ?” eller “Har i tænkt over at ?” var gode og udfordrende opgaver som fik os til at tænke over hvordan vores virksomhed skulle profileres og hvilke signaler den helt rigtige hjemmeside sender. For os har samspillet med WORKSONLINE været en proces fyldt med engagement, initiativ og dedikation, alle sammen ord som gik igen da jeg af en ven blev anbefalet WORKSONLINE.

Jeg er glad for at jeg fulgte den anbefaling, og er ovenud tilfreds med resultatet af vores hjemmeside pro-sport.dk. Jeg kan derfor varmt anbefale Jakob og hele teamet bag WORKSONLINE.”

Tim Myhrvold

Partneransvarlig i AJAX, AJAX.dk

“I AJAX København havde vi igennem længere tid haft udfordringer med vores gamle hjemmeside. Som Danmarks største håndboldklub målt på antallet af medlemmer er det vigtigt, at alle har mulighed for at finde information omkring træningstider, information om trænere, læse nyheder og kampreferater mv. Derudover var der en stor mangel på information omkring den professionelle del af AJAX København, hvor tilskuere, samarbejdspartnere og andre ikke kunne finde den nødvendige information.

I samarbejde med WORKSONLINE fik vi udviklet og designet en helt ny platform, der til fulde lever op til alle vores krav. Sammen med eksperterne fra WORKSONLINE, mener vi selv at have en af Danmarks bedste hjemmesider indenfor sportsverdenen. Der skal lyde en stor ros for den fleksibilitet og viden WORKSONLINE har, hvilket har hjulpet os i situationer hvor der var nogle udfordringer med siden. Vi ser frem til den forsatte udvikling af http://www.ajax.dk

Marlene Frederiksen

MKF Consulting, MKFConsulting.dk

“Jeg skulle have en ny hjemmeside, men havde ikke det store budget. Vi satte os ned, og det lykkes virkelig at få udarbejdet en rigtig flot hjemmeside til en yderst fornuftig pris.

Det gik rigtig hurtigt og gnidningsfrit, og servicen var i top! Hjemmesiden jeg fik var meget bedre end forventet, og jeg vil uden tvivl anbefale WORKSONLINE til andre.”

Anne Ravn

Motivation Management, MotivationManagement.dk

”Jeg valgte WORKSONLINE pga. den meget kreative tilgang til mine ønsker og den positive indstilling man har til sine kunder. Jeg finder det yderst inspirerende at have en samarbejdspartner, der ser muligheder og ideer, jeg ikke selv kan se.

At WORKSONLINE samtidig leverer varen efter aftalen, gør dem blot til en endnu mere pålidelig samarbejdspartner. Processen har været god, guidende og afslappende, og i dag har jeg en moderne hjemmeside som følger tiden. Jeg kan med stolthed sige at jeg synes den sidder lige i øjet med de forventninger jeg har, hvilke gør at jeg til hver en tid varmt kan anbefale dem til andre.”

Brian Toft

Toftkobber, Toftkobber.dk

“Så kom vores nye hjemmeside online www.toftkobber.dk

Vi er ret stolte af den. Det har været et stort stykke arbejde og et samarbejde med WORKSONLINE, hvor vi var igennem et forløb, som viste sig, at være det hele værd. Vores samarbejde kan karakteriseres med at vi lige skulle finde hinanden, og der gjorde WORKSONLINE vel og mærke en markant forskel, og da det lykkes kørte hele processen glat.”

Skal du i gang med et nyt projekt?

Vi laver hjemmesider, software, online markedsføring og meget, meget mere. Se selv hvad vi kan præstere med vores cases og lad resultaterne tale for sig selv! Du kan også tage direkte fat i os og høre hvordan vi bedst kan hjælpe dig med dit projekt ved at klikke på knappen herunder!

Filip Grønholdt

Company Sport, CompanySport.dk

“Seriøst firma, der virkelig har lavet en flot hjemmeside. God kommunikation omkring layout og gode ideer. God support både på hjemmeside og mail.

De er hurtige til at vende tilbage, og finder altid en løsning der er holdbar… Driftsikker og nemt CMS selvbetjeningsmodul, som gør jeg nemt og sikkert kan rette indhold på hjemmesiden”

Bo Aabech

Online Supplies, OnlineSupplies.dk

“WORKSONLINE er det firma som man bør vælge fra start. Deres kompetencer inden for website, SEO, AdWords giver en tryghed i min travle hverdag, og kunder i butikken”

Slogan: WORKSONLINE – Works!”

Tina Hansen

Cocoplan, COCOplan.com

“Jeg har igennem det seneste år arbejdet sammen med WORKSONLINE på kryds og tværs – både som kunde hos dem og igennem forskellige netværk.

Alle i firmaet arbejder altid med stor seriøsitet og målrettethed og er altid klar med super sparring. Håndtering af sager foregår altid yderst professionelt.

WORKSONLINE er fleksible, til at stole på og altid til at tale med, hvilket er noget, der har stor betydning i min forretning.”

Nowak Wine

NowakWine, NowakWine.dk

“WORKSONLINE har hjulpet os med: design af logo og øvrig visuel
identitet. Hjemmeside, webshop, mailhosting, sparring og meget andet.

Vi har oplevet professionalisme, nænsomhed, udviklingsfokus og
præcission. Dette understøttet af vanvittigt dygtige, dedikerede og ikke
mindst fleksible medarbejdere…

Der er ingen tvivl om at vi varmt kan anbefale WORKSONLINE, som full
service firma indenfor alt hvad der har med web og visuel kommunkation
at gøre.

Og så igen – Maj-Britt er fantastisk til at styre tingene igennem. Og
vores logo får GIGANTISK flotte tilbagemeldinger.

WORKSONLINE kongerne af WEB og visuel identitet”

HouseofMarketing

Agate Zandra Jul Jensen, House of Marketing.dk

“Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med WORKSONLINE på en hjemmeside til en fælles kunde. Det var en rigtig god proces både i forhold til den generelle projektstyring og den kreative udvikling af websitet.

WORKSONLINE har øje for at udvikle hjemmesider, med udgangspunkt i kundens aktuelle behov og med forståelse for brugernes adfærd. Det giver brugervenlige og let tilgængelige hjemmesider.”

Lene Ørnstrøm

Lene Ørnstrøm, Ørnstrøm.dk

“WORKSONLINE sprang til og hjalp mig, da jeg meget hurtigt skulle have programmeret et færdigt layout. Jeg fik en meget engageret programmør sat på opgaven, og han fik det leveret i løbet af en weekend, hvor vi talte i telefon sammen mange gange, så produktet kunne blive så godt og præcist som muligt.

Morten arbejdede med stor ambition på mine vegne, og det gjorde mig tryg.”

Michael Altschul

Visuelmedie, Visuelmedie.dk

“WORKSONLINE giver en service som jeg ikke er vant til at møde i dag. Altid hjælpsomme og altid klar til at finde løsninger, også selvom jeg ind i mellem har været lidt besværlig. Men så lavede de det bare om igen, indtil jeg blev helt tilfreds.

Der er god service og opgaver bliver løst, om ikke første gang, så bliver man ved til man er tilfreds. Der er mange forhold man skal tage til vurdering når man skal vælge samarbejdspartner til en vital del af ens firma, også derfor har jeg valgt WORKSONLINE”

allanstade

Allan Stade, AllanStade.dk


Jeg har haft WORKSONLINE til at stå for mine internet-aktiviter i nogle år. Det sidste års tid har jeg været tilknyttet René, og med Christian i “maskinrummet” er det et samarbejde, jeg har været meget glad for. De opgaver, jeg har haft til dem, er blevet løst professionelt og hurtigt, og uanset hvornår jeg har henvendt mig, har de været meget hjælpsomme.

Også i forbindelse med udarbejdelsen af min nye hjemmeside har jeg kørt et fint parløb med René. Ud fra Renés oplæg, har jeg løbende fået implementeret de ting, jeg gerne ville, så jeg i dag står med et produkt, som jeg er meget tilfreds med.

Og, hvad der ikke er uvæsentligt for mig, til en pris der matcher mit budget.

Så jeg giver WORKSONLINE mine varmeste anbefalinger.