Services

Udvikling

HØJ KVALITET OG BRUGERVENLIGHED

Vores løsninger udvikles overvejende i gennemtestede open source-teknologier, hvor kvalitet og brugervenlighed er i højsædet. Vores systemudvikling foregår i MVC, og vi følger altid kodestandarder når vi udvikler/designer et system. Vi benytter som udgangspunkt et anerkendt framework, såfremt at størrelsen på systemet tillader det.

Kort sagt, kan vores udviklere lave løsninger i de fleste udbredte programmeringssprog. Vores spidskompetence er open source-teknologier, men vi elsker at udvikle SaaS, og vi kan løfte alt lige fra store Cloud-løsninger til micro-applikationer og services samt integrationer på tværs af systemer.

Størstedelen af vores hjemmesider og webshops bliver produceret i WordPress og Magento. Vi har dog også erfaringer med mange andre CMS-systemer, og kan løse opgaver i langt de fleste af de mest udbredte CMS-systemer.

Hos WORKSONLINE, går vi meget op i, at vores løsninger skal være lette at vedligeholde og ligetil at holde opdaterede. Derfor holder vi os altid ajour med de nyeste trends og paradigmer inden for de områder vi arbejder med.

Se vores cases